Contact & Route | Tel: +31 (0)528 – 33 16 20 | info@zonneveldalpacas.nl | Mijn account

Alpaca Prive Bezoek

Ontmoet de Alpaca’s van Zonneveld!

Wil je liever met je eigen gezelschap Zonneveld Alpaca’s bezoeken en niet deelnemen aan een groepsactiviteit? Dan is een Privé Bezoek iets voor jou.

Maak je liever een alpaca wandeling of laat een alpaca uit je hand eten tijdens een Feed & Greet, ook dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Wil je alles te weten komen over Alpaca’s en de dieren van heel dichtbij meemaken? Of wil je graag de mooiste foto’s en selfies maken met onze Alpaca’s? Dan is een “Privé Bezoek” iets voor jou. Onder enthousiaste begeleiding van Tijn of Jorden kunnen jullie een ruim uur gezellig samenzijn met de Alpaca’s van Zonneveld. De meeste Alpaca’s zijn heel nieuwsgierig en komen je uitgebreid bekijken en besnuffelen. Ook worden er een aantal alpaca’s gehalsterd en door jullie verplaatst op het terrein. Uiteraard vertellen we je ondertussen zeer uitgebreid over de dieren en beantwoorden we al je vragen.

Een privé bezoek aan Alpaca boerderij Zonneveld is altijd leerzaam, vermakelijk en geschikt voor alle leeftijden. Jullie zijn van harte welkom!

Kom jij ook onze Alpaca boerderij bezoeken?

Zonneveld Alpaca’s is gevestigd in Tiendeveen (gemeente Midden-Drenthe), vlakbij Hoogeveen in Drenthe.
Een Privé Bezoek is alleen op afspraak mogelijk voor gezelschappen van minimaal twee personen.

Een Privé Bezoek voor twee personen kost €29,50 per persoon
Vanaf twee personen wordt €14,50 per persoon extra in rekening gebracht.

Wil je reserveren of vragen naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@zonneveldalpacas.nl of neem contact op. Je bent van harte welkom!

Alpaca Feed & Greet

Alpaca Privé Bezoek reserveren