Alpaca Prive Bezoek

Alpaca Prive Bezoek

Breng een privébezoek aan Zonneveld Alpaca’s en ervaar de magie van deze lieve dieren, exclusief voor jouw gezelschap.

Wat ga je doen?

Wil jij persoonlijk kennismaken met onze Alpaca’s en alles leren over deze schattige dieren? Of ben je op zoek naar de perfecte foto? Dan is een “Privé Bezoek” echt iets voor jou! Onder enthousiaste begeleiding van Tijn, de eigenaar van de Kudde. breng jij ruim een uur door met deze nieuwsgierige dieren. We gaan de alpaca’s eerst voeren. Omdat liefde door de maag gaat kun je ze tijdens het voeren vaak aaien of zelfs knuffelen. Na het voeren krijg je de kans om een stukje met een alpaca aan het halster te lopen. Tijdens het bezoek vertel ik je alles over deze unieke dieren. Kan je niet wachten om meer van deze dieren te leren? Bekijk dan onze Alpaca Kennisbank!

Leerzaam, vermakelijk en geschikt voor alle leeftijden. Dat is wat een privé bezoek aan Alpaca boerderij Zonneveld jou oplevert. En het beste van alles? Je bezoekt ons op jouw eigen tempo en met jouw eigen gezelschap. Een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen! Boek nu jouw privé bezoek en kom de Alpaca’s ontmoeten.

Verschillende alpaca activiteiten combineren?

Het is bij onze alpaca farm ook mogelijk om naast het privé bezoek een Alpaca High Tea te boeken. Hierin geniet je van een heerlijke high tea met jouw gezelschap. Het unieke aan deze high tea is dat de alpaca’s lekker los lopen, je kan dus de volle aandacht van onze alpaca’s verwachten!

De kosten

2   personen;  €29,50 p.p.
3   personen;  €24,50 p.p.
4   personen;  €22,50 p.p.
5   personen;  €20,50 p.p.
6+ personen;  €18,50 p.p.

 

Wil je reserveren of vragen naar de mogelijkheden? Vul dan hieronder het contactformulier in. Je krijgt snel antwoord!

Alpaca Feed & Greet

Alpaca Privé Bezoek reserveren