Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@zonneveldalpacas.nl

De leukste alpacaboerderij van Drenthe!

                                                  Plan hier je privé bezoek aan Zonneveld Alpaca’s

Professionele fotoshoot met de alpaca’s van Zonneveld

Zonneveld Alpaca’s werkt tijdelijk tot 02 april 2021 samen met Schonewille Fotografie. Martin Schonewille is een reuze enthousiaste en gezellige fotograaf die schitterende foto’s kan maken. Martin heeft jarenlange ervaring in de bruidsfotografie en zijn foto’s zijn warm, aantrekkelijk en vaak ook grappig.

Wij zorgen voor een leuke setting waar de foto’s gemaakt kunnen worden. Natuurlijk met enthousiast figurerende alpaca’s. Tijdens de fotoshoot krijg je natuurlijk een kopje koffie of thee of frisdrank.
Je kan bij Fotograaf Martin je persoonlijke wensen aangeven over de foto’s.

Een fotosessie van ongeveer een uur kost 115 euro voor maximaal drie personen uit één huishouden. De prijs voor een gezin van vier tot maximaal zes personen uit één huishouden is 145 euro.  Je krijgt binnen een week na je bezoek een selectie van 20 foto’s via WeTransfer toegestuurd. Wil je enkele foto’s laten afdrukken of inlijsten? Schonewille Fotografie wil dat graag voor je verzorgen.

Wil jij samen met onze alpaca’s de mooiste foto’s maken? Boek dan een fotoshoot met Martin!
Dit kan van dinsdag tot zaterdag wanneer er beschikbaarheid is. Je kan een aanvraag doen via info@zonneveldalpacas.nl geef alsjeblieft ook aan met hoeveel personen je wilt komen. Je bent van harte welkom!

Privé Feed & Greet met de alpaca’s van Zonneveld

Door de Corona maatregelen bieden wij tot 02 april 2021 tijdelijk Privé Feed & Greets met onze Alpaca’s!
Wil je alles te weten komen over Alpaca’s en de dieren van heel dichtbij meemaken? Of wil je graag de mooiste foto’s en selfies maken met onze Alpaca’s? Dan is een “Privé Feed & Greet” misschien iets voor jou. Onder onze enthousiaste begeleiding een ruim uur gezellig samenzijn met de Alpaca’s van Zonneveld tijdens een rondleiding op het bedrijf. De meeste Alpaca’s eten uit je hand en zijn heel nieuwsgierig en komen je uitgebreid bekijken en besnuffelen. Uiteraard vertellen we je zeer uitgebreid over de dieren en beantwoorden we al je vragen. Bij slecht weer is de Feed & Greet deels overdekt.

Kom jij ook onze alpaca’s bezoeken?

Zonneveld Alpaca’s is gevestigd in Tiendeveen (gemeente Midden-Drenthe), vlakbij Hoogeveen in Drenthe. Een Privé Feed & Greet is alleen op afspraak mogelijk en duurt ruim een uur inclusief koffie, thee of frisdrank.

Een privé Feed & Greet is alleen op afspraak mogelijk voor gezelschappen van minimaal drie en maximaal zes personen uit één huishouden. De prijs voor een privé Feed & Greet voor drie tot vier personen uit één huishouden is 25 euro p.p. De prijs voor een privé Feed & Greet voor vijf tot zes personen uit één huishouden is 20 euro p.p.
Wil je reserveren of vragen naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@zonneveldalpacas.nl of vul een reserveringsformulier in. Je bent van harte welkom!

Alpaca Feed & Greet

Alpaca Privé Feed & Greet reserveren