Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@zonneveldalpacas.nl

De leukste alpacaboerderij van Drenthe!

                                                  Plan hier je privé bezoek aan Zonneveld Alpaca’s

Ontmoet de Alpaca’s van Zonneveld!

Wil je liever met je eigen gezelschap Zonneveld Alpaca’s bezoeken en niet deelnemen aan een groepsactiviteit? Dan is een Privé Bezoek iets voor jou.

Wil alles te weten komen over Alpaca’s en de dieren van heel dichtbij meemaken? Of wil je graag de mooiste foto’s en selfies maken met onze Alpaca’s? Dan is een “Privé Bezoek” iets voor jou. Onder enthousiaste begeleiding van Jorden of Joanna een ruim uur gezellig samenzijn met de Alpaca’s van Zonneveld. De meeste Alpaca’s zijn heel nieuwsgierig en komen je uitgebreid bekijken en besnuffelen. Ook worden er een aantal alpaca’s gehalsterd en door jullie verplaatst op het terrein. Uiteraard vertellen we je ondertussen zeer uitgebreid over de dieren en beantwoorden we al je vragen. Een privé bezoek aan Zonneveld Alpaca’s is altijd leerzaam, vermakelijk en geschikt voor alle leeftijden. Jullie zijn van harte welkom!

Kom jij ook onze Alpaca boerderij bezoeken?

Zonneveld Alpaca’s is gevestigd in Tiendeveen (gemeente Midden-Drenthe), vlakbij Hoogeveen in Drenthe.
Een Privé Bezoek is alleen op afspraak mogelijk voor gezelschappen van minimaal twee en maximaal acht personen. Er is beperkt ruimte dus reserveer op tijd.
Privé Bezoek voor twee personen 37,50 euro p.p.
Privé Bezoek voor drie tot vier personen 25 euro p.p.
Privé Bezoek voor vijf  personen of meer  is 20 euro p.p.
Uiteraard is een drankje of ijsje inbegrepen.

Wil je reserveren of vragen naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@zonneveldalpacas.nl of vul een reserveringsformulier in. Je bent van harte welkom!

Alpaca Feed & Greet

Alpaca Privé Bezoek reserveren