Vragen of meer informatie?

Stel ze aan Zonneveld!

Contact en reserveren

Zonneveld Alpaca’s
Kanaal Westzijde 2A
7937 TL Tiendeveen

+31 (0)6-86 83 69 66
info@zonneveldalpacas.nl

KvK:     84540362
BTW:    NL8632.51.286.B.01
IBAN:   NL16 INGB 0675 1430 12

Kijk ook eens op:
www.veerkantenvruistuk.nl

LET OP! Zonneveld Alpaca’s is uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Zonneveld Alpaca’s is telefonisch bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur*.
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur*.
Zondag niet telefonisch bereikbaar.

*Door onze (buiten) werkzaamheden op de boerderij zijn wij niet altijd goed telefonisch bereikbaar.
Stuur daarom bij voorkeur een email of vul een contactformulier in. Je krijgt altijd snel antwoord.

Via email zijn wij zeven dagen per week bereikbaar.

Heb je een afspraak of reservering en wil je buiten kantoortijden doorgeven dat je verhinderd bent of later komt stuur dan een appje of sms bericht naar Tijn 0686836966.

Route

Uit de richting Zwolle.

Neem op de A37 afrit 1 Hoogeveen-Oost/Noordscheschut/Hollandscheveld. Onderaan de afslag gaat u linksaf. Onder het viaduct door, en bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Weg om de Oost). U gaat de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf de Stephensonstraat op. Aan het einde van de Stephensonstraat, op de T-splitsing gaat u linksaf richting Tiendeveen. U vervolgt de weg tot de rotonde, hier gaat u rechtdoor. Na 200m rijdt u Tiendeveen in. Vanaf hier kunt u de bruine toeristische borden “Zonneveld” volgen. Ga niet rechtsaf ook al zegt uw navigatie van wel. Vervolg uw weg en rijdt het dorp weer uit (Kerkweg). Na ongeveer 800m, gaat u rechtsaf de Haarweg op. Na ongeveer 1km, vóór het water, kunt u linksaf de Kanaal Westzijde op. Rij door tot het einde van de weg. LET OP! De ingang is ná perceel nummer 2 helemaal aan het einde van de doodlopende weg.
Als u ons niet kan vinden wanneer u arriveert, bel dan alstublieft even naar 06-86836966.

Uit de richting Emmen.

Neem op de A37 afrit 1 Hoogeveen-Oost/Noordscheschut/Hollandscheveld. Onderaan de afslag gaat u rechtdoor. Onder het viaduct door, en bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Weg om de Oost). U gaat de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf de Stephensonstraat op. Aan het einde van de Stephensonstraat, op de T-splitsing gaat u linksaf richting Tiendeveen. U vervolgt de weg tot rotonde, hier gaat u rechtdoor. Na 200m rijdt u Tiendeveen in. Vanaf hier kunt u ook de bruine toeristische borden “Zonneveld” volgen. Ga niet rechtsaf al zegt uw navigatie van wel. Vervolg uw weg en rijdt het dorp weer uit (Kerkweg). Na ongeveer 800m, gaat u rechtsaf de Haarweg op. Na ongeveer 1km, vóór het water, kunt u linksaf de Kanaal Westzijde op. Rij door tot het einde van de weg. LET OP! De ingang is ná perceel nummer 2 helemaal aan het einde van de doodlopende weg.
Als u ons niet kan vinden wanneer u arriveert, bel dan alstublieft even naar 06-86836966.