Alpaca High Tea

bij Zonneveld Alpaca’s

Alpaca high tea op Zonneveld

Op onze alpaca boerderij ben je van harte welkom om samen met je vriendinnen of familie te komen genieten van een alpaca high tea. En dat is niet zomaar een high tea, maar een bijzonder leuke ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Terwijl jullie namelijk genieten van verse scones, brownies, belegde broodjes, andere hapjes en onbeperkt thee drinken, zorgen de alpaca’s voor een unieke en vrolijke sfeer. Ze komen je aan tafel begroeten, spelen met elkaar, pronken met hun grappige kapsels en maken zachte geluidjes.

Ben je benieuwd welke alpaca’s je welkom komen heten? Bekijk hier alvast onze alpaca’s. Goed om te weten: onze alpaca high tea is ook mogelijk als groepsactiviteit of als bedrijfsuitje.

1,5 uur genieten tussen de alpaca’s

€36,50 per persoon

Inclusief heerlijke verse hapjes

Onbeperkt thee, koffie of water

Tijdens de 1,5 uur durende alpaca high tea geniet je van:

  • Scones
  • Brownies
  • Lemon bars
  • Clotted cream
  • Lemon curd
  • Onbeperkt thee, koffie of water
  • En natuurlijk: aaien, voeren, knuffelen en foto’s met onze alpaca’s maken
  • Echt een onvergetelijke alpaca lunch
Alpaca High tea

Hoe ziet de alpaca high tea eruit?

Wanneer je binnenkomt word je door een van onze medewerkers ontvangen en naar je tafeltje gebracht. De high tea vindt onder een overkapping plaats, dus het kan fris zijn. Zodra iedereen er is, gaat de high tea beginnen. We serveren de thee alvast uit en geven een korte uitleg over de omgang met onze vriendelijke alpaca’s.

Daarna komt de eerste groep met alpaca’s binnen. Dit zijn de mannetjes. Je kunt ze wat voeren, aaien, knuffelen of een leuke foto van ze maken. Vervolgens gaan de mannetjes weer naar buiten en serveren wij op een etagère de lekkere hapjes van de high tea. Terwijl jullie van de zoete en hartige lekkernijen genieten, komen onze alpaca vrouwtjes (met jonge veulentjes) naar binnen. Tijdens de high tea heb je nog steeds de mogelijkheid om de alpaca’s te knuffelen, eten te geven of een grappige foto te maken. Als de vrouwtjes weer naar buiten gaan, is de high tea afgelopen.

Gezellige alpaca high tea met verse hapjes

Alpaca high tea Drenthe: unieke ervaring

Genieten van een etagère vol lekkernijen, onbeperkt thee en knuffelen met onze alpaca’s? Dat kun je verwachten van onze alpaca high tea Drenthe. De high tea wordt geserveerd op onze alpaca boerderij in de Drentse bossen. Je geniet van onbeperkt thee en een etagère met hapjes én ondertussen wandelen onze alpaca’s gezellig rond. De high tea is niet alleen leuk om zelf een keer te ervaren, maar ook leuk om cadeau te geven.

High tea Hoogeveen

Op ongeveer een kwartiertje van Hoogeveen rijden, vind je onze alpaca boerderij. Je bent hier aan het juiste adres voor een gezellige alpaca high tea Hoogeveen. Deze high tea is net een beetje anders dan een normale high tea. Bij onze high tea geniet je namelijk ook van heerlijke hapjes en thee, maar maak je ook kennis met onze lieve alpaca’s. Knuffelen, voeren, aaien: het hoort er allemaal bij.

met alpaca's wandelen

Wandelen en high tea Drenthe

Als je het leuk vindt om er een compleet dagje uit van te maken kun je ook nog een alpaca wandeling doen. In 90 minuten tijd wandel je in een kleinschalig groepje ongeveer 3,5 kilometer door de Drentse bossen. Tijdens de wandeling vertelt onze begeleider van alles over de alpaca’s en kun je al je vragen stellen. Alpaca wandelen en high tea Drenthe zorgen voor een gezellig en onvergetelijk dagje uit.

Meest gestelde vragen over de alpaca high tea

Welke kleding moet ik aan naar de alpaca high tea?

Onze high tea vindt plaats onder een overkapping. De overkapping is niet afgesloten en daarom kan het fris zijn.
Kleed je hier dus goed op aan.

Eten de alpaca's ook van mijn bordje?

Geen zorgen, de alpaca’s hebben alleen interesse in hun eigen brokjes.
Onze alpaca’s zullen dus ook niet van je bordje eten.

Is een alpaca high tea een geschikte activiteit voor jonge kinderen?

Om de rust voor onze alpaca’s te bewaren vragen we je om zo veel mogelijk te blijven zitten tijdens de high tea.
Een alpaca high tea is daarom geen geschikte activiteit voor jonge kinderen.

Ik heb een allergie, kan hier rekening mee gehouden worden?

We kunnen eventueel een vegan of glutenvrije high tea serveren. Helaas is een lactose of notenvrije high tea niet mogelijk.
Heb je vragen over een bepaalde allergie? Neem dan even contact met ons op via 0528 331 620 of via info@zonneveldalpacas.nl.

Ik kan door omstandigheden niet meer komen, kan ik annuleren?

In verband met het organiseren van de high tea kun je tot maximaal 3 dagen voor aanvang annuleren of verplaatsen.
Wanneer je binnen 72 uur voor aanvang annuleert, brengen wij de volledige kosten in rekening.