Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@zonneveldalpacas.nl

Alpaca’s voeren?

Het kan op Zonneveld!

Feed & Greet met Alpaca’s

Wil je alles te weten komen over Alpaca’s en de dieren van heel dichtbij meemaken? Of wil je graag de mooiste foto’s en selfies maken met onze Alpaca’s? Dan is een “Feed & Greet” misschien iets voor jou. Onder enthousiaste begeleiding een ruim uur gezellig samenzijn met de Alpaca’s van Zonneveld tijdens een uitgebreide rondleiding op het bedrijf. De meeste Alpaca’s eten uit je hand en zijn heel nieuwsgierig en komen je uitgebreid bekijken en besnuffelen. Uiteraard vertellen we je zeer uitgebreid over de dieren en beantwoorden we al je vragen. Bij slecht weer is de Feed & Greet deels overdekt. De Feed & Greet is  altijd aan het einde van de dag om 17.00 uur, dan worden de alpaca’s uit de weide gehaald en door jou gevoerd.

Corona en anderhalve meter afstand

Sinds de uitbraak van het Corona-virus hebben wij nagedacht over hoe wij onze Feed & Greet op een veilige manier kunnen aanbieden. Inmiddels zijn onze activiteiten aangepast. De groepen zijn verkleind van twaalf naar acht tot negen personen zodat we anderhalve meter afstand kunnen houden.

Alpaca Feed & Greet
Meisje voert alpaca`s

Kom jij ook onze alpaca’s bezoeken?

Zonneveld Alpaca’s is gevestigd in Tiendeveen (Midden-Drenthe), vlakbij Hoogeveen in Drenthe. Een Feed & Greet is vanaf 26 juni tot 30 augustus 2021 alleen op afspraak mogelijk op maandag tot en met zaterdag om 17.00 uur en duurt ruim een uur inclusief koffie, thee of frisdrank.

Er is plaats voor minimaal twee en maximaal acht tot negen personen. Het kan zijn dat er andere mensen aan de groep worden toegevoegd. Een Feed & Greet kost 10 euro per persoon voor volwassenen en kinderen.

Alpaca feed & greet reserveren