Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@zonneveldalpacas.nl

Alpaca’s voeren?

Het kan op Zonneveld!

Corona informatie 14 april 2021

Wij organiseren geen Feed & Greet in groepsverband tot in elk geval 26 mei 2021. Je kan wel tijdelijk bij ons terecht voor een Privé Feed & Greet of een Fotoshoot met onze Alpaca’s.
Dank voor je begrip en graag tot ziens op Zonneveld!

Feed & Greet met Alpaca’s

Wil je alles te weten komen over Alpaca’s en de dieren van heel dichtbij meemaken? Of wil je graag de mooiste foto’s en selfies maken met onze Alpaca’s? Dan is een “Feed & Greet” misschien iets voor jou. Een ruim uur gezellig samenzijn met de Alpaca’s van Zonneveld tijdens een rondleiding op het bedrijf. De meeste Alpaca’s eten uit je hand en zijn heel nieuwsgierig en komen je uitgebreid bekijken en besnuffelen. Uiteraard vertellen we je zeer uitgebreid over de dieren en beantwoorden we al je vragen. Bij slecht weer is de Feed & Greet deels overdekt. De Feed & Greet is altijd aan het einde van de dag om 17.00 uur, dan worden de dieren uit de weide gehaald en worden ze door jou gevoerd.

Corona en anderhalve meter afstand

Sinds de uitbraak van het Corona-virus hebben wij nagedacht over hoe wij onze Feed & Greet op een veilige manier kunnen aanbieden. Inmiddels zijn onze activiteiten aangepast. De groepen zijn verkleind van twaalf naar acht personen zodat we anderhalve meter afstand kunnen houden.

Alpaca Feed & Greet
Meisje voert alpaca`s

Kom jij ook onze alpaca’s bezoeken?

Zonneveld Alpaca’s is gevestigd in Tiendeveen (Midden-Drenthe), vlakbij Hoogeveen in Drenthe. Een Feed & Greet is alleen op afspraak mogelijk en duurt ruim een uur inclusief koffie, thee of frisdrank.

Er is plaats voor minimaal twee en maximaal acht personen. Het kan zijn dat er andere mensen aan de groep worden toegevoegd. Een Feed & Greet kost 10 euro per persoon.

Een Feed & Greet is het ideale uitje voor het hele gezin!

Momenteel is het nog niet mogelijk te reserveren. Pas als er versoepelingen zijn aangekondigd waardoor wij weer groepen kunnen ontvangen kan je weer reserveren.

Je kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Kinderen tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Wil je een afspraak maken om een Alpaca Feed & Greet bij te wonen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@zonneveldalpacas.nl

Alpaca voeren

Alpaca feed & greet reserveren