Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@zonneveldalpacas.nl

Slapen bij alpaca`s

Het kan op Zonneveld!

Slapen bij alpaca’s in Drenthe

Slapen bij alpaca’s | Bij Zonneveld Alpaca’s kun je op verschillende manieren een bijzondere overnachting mee maken. Slapen bij Alpaca’s doe je letterlijk in de stal. Zonneveld Alpaca’s is een alpaca boerderij in Tiendeveen (provincie Drenthe). We fokken Alpaca’s met een hoge kwaliteit, we letten hierbij op bijzondere kleuren, het rustige karakter en de bouw. Deze aspecten zijn de kenmerken van onze Alpaca’s. Onze Alpaca’s zetten wij naast het fokken ook in voor recreatie doeleinden. Wacht dacht je van een Alpaca wandeling of Feed & Greet. Wij hebben verschillende Alpaca overnachtingen en arrangementen waar je uit kunt kiezen.

Alpaca Feed & Greet
Slapen bij alpaca`s

Slapen bij Alpaca’s in ons Alpaca nachtverblijf

Je slaapt in de stalkamer, deze is midden in het Alpaca nachtverblijf gecreëerd. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed met twee eenpersoons dekbedden van alpacawol. Met de klamboe boven het bed heb je geen last van muggen. Kruip lekker samen onder de wol midden tussen onze Alpaca’s. De stalkamer heeft een tweedelige staldeur, zet jij hem ’s nachts open? Of juist niet? Jij kunt het zelf bepalen. Je hebt elektra in de slaapkamer. In het nette sanitairgebouw kun jij je tanden poetsen, douchen en naar het toilet. Je vindt hier ook spelletjes en een koelkast waar je gebruik van kunt maken. ’s Avonds kun je bij ons ook genieten van een heerlijk diner. Het nabij gelegen Restaurant Martensplek verzorgt het graag. En ’s ochtends als je wakker wordt wacht er een goed gevulde ontbijtmand op.

Programma Slapen bij Alpaca’s in Drenthe

Slapen in de stal kan bij ons met maximaal twee personen en voor maximaal één nacht op basis van onderstaand programma;

  • 16.00-16.30 uur Ontvangst en informatie over de overnachting en de Alpaca’s
  • 17.00 uur Feed & Greet met de Alpaca’s
  • 18.30 uur Diner bij Restaurant Martensplek.
  • Na terugkomst op Zonneveld kun je tussen de Alpaca’s verblijven in of bij de Stalkamer in het nachtverblijf.
  • 8.30 uur Bezorging van een heerlijke ontbijtmand
  • 10.00 uur Voeren Alpaca’s
  • 11.00 uur Wandeling met enkele Alpaca’s
  • 12.00 uur Vertrek
  • € 179,00 op basis van twee personen

Slapen bij Zonneveld Alpaca’s

We snappen dat je graag veel tijd met de Alpaca’s wilt doorbrengen, daarom hebben wij diverse opties om bij ons te overnachten. Je kunt dus een stalovernachting boeken om ook ’s nachts heel dichtbij ze te zijn. Maar wil je ook tijd voor jezelf? Kies dan voor een ander Alpaca arrangement! We namelijk ook twee prachtige trekkershuisjes met privé sanitair en een luxe Bed en Breakfast. Zo kom je na een dag tussen de Alpaca’s heerlijk tot jezelf in één van onze accommodaties.

Alpaca activiteiten

Als jij je accommodatie gekozen hebt kun je dit ook combineren met één van onze activiteiten. Je kunt kiezen voor een Feed & Greet of een Alpaca wandeling. Lekker chillen in een hangmat doe je op de “Alpaca Relax Plek” of eet een ijsje tussen de Alpaca’s op onze picknickbank.

Alpaca producten

Jaarlijks produceren wij ook een klein aantal luxueuze kwaliteitsdekbedden van Alpacawol van onze eigen Alpaca’s.

Alpaca wol dekbedden