Kanaal Westzijde 2A | 7937 TL Tiendeveen | info@zonneveldalpacas.nl | Mijn account

Alpaca wandeling

Het kan op Zonneveld!

De Alpaca wandeling van Zonneveld Alpaca’s

Heb je weleens een alpaca wandeling gemaakt? Bij Zonneveld Alpaca’s kan het! Zonneveld Alpaca’s bevindt zich in Drenthe, in Tiendeveen, vlakbij Hoogeveen.

Sinds begin 2018 wandelen wij met onze alpaca’s en inmiddels is Zonneveld Alpaca’s een begrip in het noorden van Nederland. Inmiddels zijn er op Zonneveld twintig alpaca’s waarvan een deel het heerlijk vindt om met jou op pad te gaan.

Alpacawandeling uitleg
Alpaca wandeling in het bos

Bijzondere ervaring met alpaca`s

Wandelen met alpaca’s is een bijzondere ervaring. Lukt het jou om op een zachte manier leiderschap te tonen?

Op Zonneveld zijn de alpacawandelingen altijd in groepsverband tot maximaal tien personen. Er gaan vijf alpaca’s mee. Mens en alpaca vormen daarmee samen een “kudde” en dat vinden de alpaca’s fijn. Alpaca’s zijn namelijk echte kuddedieren.

We wandelen met de alpaca’s een mooie route over een bospad langs het kanaal. Er gaan altijd twee begeleiders mee met de groep om te zorgen dat de alpaca wandeling veilig en diervriendelijk verloopt. De alpacawandeling duurt ongeveer anderhalf uur inclusief uitleg, drankje en voeren achteraf. De route is ongeveer 3.5 kilometer lang. Het is een vrij stevige activiteit en daarom niet geschikt voor jonge kinderen. De alpaca wandeling is om die reden vanaf 12 jaar. Onze Feed & Greet is voor alle leeftijden.

Vijf redenen om te komen wandelen met de alpaca’s van Zonneveld

– Vriendelijke begeleiding
– Educatief
– Diervriendelijk
– Mooie en rustige route
– Gezellig!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie of een alpacawandeling reserveren? Kijk dan hier voor de beschikbaarheid.

alpaca achter boom